ByYuNuS

warez.forumt.biz
 
Anasayfa2ce1olSSSAramaKayıt OlGiriş yap

 

Acılı tavuk ve pirinç

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
ByYuNuS
-Unavanı-
>>Admin<<
>>Admin
-Avatarı-avatar



Cinsiyet: Erkek
Yaş : 27
Kayıt tarihi : 15/09/08
Mesaj Sayısı : 422
Nerden : İstanbul
MesajKonu: Acılı tavuk ve pirinç   Cuma Ekim 03, 2008 4:30 pm

MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 çorba kaşığı soya yağı
4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş)
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı kesilmiş kereviz
1/2 su bardağı kesilmiş soğan
1/4 su bardağı taze maydanoz
Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı domates sosu

HAZIRLANIŞI
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın. Etler pişince bir kenara alın. Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun. Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun. İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun. Sıcak pilav üzerinde servis yapın.

Her servis 389 kalori, 32 gr. Protein, 11 gr. Yağ, 41 gr. Karbonhidrat, 4 gr. Lif, 73 miligram kolesterol ve 1039 miligram sodyum içerir.
<----------ByYuNuS Kullanıcımızın İmzası ---------->

_________________




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.warez.forumt.biz

Acılı tavuk ve pirinç

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ByYuNuS :: Kültür & Sanat :: Yemek Tarifleri -